The life journey

Kembara Kehidupan

Testimonial Mt. Kinabalu

Trip Kinabalu 13-15 Jun 2014 ~ Mesilau

Kinabalu 2014
Terima Kasih Penaja Syarikat Sedijaya Enterprises
Saya juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Syarikat Sedijaya Enterprises kerana sudi menaja Tshirt pendakian Mt Kinabalu 2014 yang berwarna oren dan juga Banner. Terima kasih yang tidak terhingga dari saya dan juga para peserta di atas Penajaan tersebut.

———————————————————————————————————————-

Trip Kinabalu 29-31 Oktober 2013 ~ Mesilau


Mt Kinabalu 29-31 Oktober 2013
Mt Kinabalu 29-31 Oktober 2013

Tahniah Nor Hafizah Binti Ali dan Group Azrina Suhaimi kerana telah berjaya menawan puncak Gunung Kinabalu pada 31 oktober 2013. Terima kasih saya ucapkan kerana memberi kepercayaan kepada saya untuk menguruskan trip anda. Terima kasih lagi sekali atas kiriman foto ini oleh Nor Hafizah Binti Ali dan Azrina Suhaimi.

———————————————————————————————————————-

Mingguan Malaysia 21.10.2012



Mingguan Malaysia. Masuk Paper lagi Cikgu Idris dalam usaha murni beliau untuk kempen derma Organ. Tahniah.Cikgu Idris telah sama-sama mendaki Mt Kinabalu bersama saya pada tahun 2012.

—————————————————————————————————————————————————————————————

Trip Kinabalu 20-22 Sept 2013 ~ Timpohon


Tahniah buat Mohd Hilal Bin Mohammed Marsan dan Shaheddy Bin Shahroni yang telah berjaya menawan Puncak Gunung Kinabalu pada 20-22 Sept 2013. Terima kasih saya ucapkan kerana memberi kepercayaan kepada saya untuk menguruskan trip anda. Terima kasih lagi sekali atas kiriman foto ini.
hilal
—————————————————————————————————————————————————————————————

Group Campur + Group Hitachi Johor : Trip Kinabalu 14-16 Jun 2013 ~ Timpohon

  

 

Trip 14-16 Jun 2013.

Seramai 17 orang peserta, 12 orang adalah dari Group Hitachi Johor, semuanya berjaya sampai  kecuali seorang yang kurang sihat. tahniah semua sekali. Terima kasih kerana sudi menggunakan khidmat pengurusan saya. Foto oleh

1. ZETTY NOR SAFFINA BINTI SAMIAN (Group Hitachi Johor)

2. RAFIDAH BINTI MUSA – Hulu Langat Selangor

3. LINNY ANAK MANAWUL – Sarawak

—————————————————————————————————–

Group Hamydy & Kelab Orang Hutan Malaya (KOHM): Trip mendaki Gunung Kinabalu 31 May – 2 Jun 2013 ~ Mesilau

   

Mt Kinabalu Via Mesilau

Seramai 33 Orang telah menyertai Trip Mt Kinabalu via Mesilau. Kesemuanya sampai, kecuali hanya seorang tidak lepas Sayat-Sayat. Anjuran dan kerjasama https://hamydy.wordpress.com/ dan http://www.oranghutanmalaya.com/. Separuh dari peserta adalah dari Ahli Kelab Kelab Orang Hutan Malaysia (KOHM). Kebanyakan peserta merupakan guru dan juga pensyarah yang mengambil peluang cuti sekolah.

Foto oleh

1. MALINNA BINTI JUSOH

2. MOHD FADZLY BIN ISMAIL

———————————————————————————————-

Group Hidayah Akademi Sains Malaysia: Trip mendaki Gunung Kinabalu 12-13 May 2013

hidayah Akademi Sains

hidayah Akademi Sains hidayah Akademi Sains

Pic Group Hidayah ketika sama2 latihan di Bukit Gasing.

———————————————————————————————

Group April 2013: Mohd Ridzwan Derani, Nurul A’zam Bin Hashim, Norashikin Bt Muhamad Rashidi dan Group Selangor 12 Orang: Trip mendaki Gunung Kinabalu 20-22 April 2013 Via Mesilau

Kinabalu 20-22 April 2013

Kinabalu 20-22 April 2013 Kinabalu 20-22 April 2013

Kinabalu 20-22 April 2013 Kinabalu 20-22 April 2013

“Thanks midi untuk trip kinabalu april..memang azab tapi balik dok rindu..hehe..harap dapat join midy dalam trip2 lain kedepan..sangat tq..Hujan lebat..trail jadi ayaq terjun..bunyi angin..Subhanallah..memang thrill sangat..experience yg tak boleh ganti dengan duit..Mohd Ridzwan Derani”

—————————————————————

Group Fotografer : Mukhriz Latif: Trip mendaki Gunung Kinabalu 5-7 Okt 2012 Timpohon

Video Mt Kinabalu Via Timpohon yang dibuat oleh Mukhriz Latif seperti di link berikut http://www.youtube.com/watch?v=1fqLMe2bmSs&feature=youtu.be

Mukhriz Latif

Principal Photographer

Mukhriz & Udey Photography

Tel : +6017 – 257 0511

www.mukhrizlatif.net

www.mukhrizudey.com

Email : mukhrizlatif[at]gmail.com

Photo Stock : http://www.flickr.com/photos/mukhrizlatif

YM : warghhhhhh[at]yahoo.com

—————————————————————-

Group Time dotCom Berhad (Finance)(Jaffry Isnin): Trip mendaki Gunung Kinabalu 28-30 Sept 2012 Timpohon ——————————————————————-

Group Surau As Saadah Ipoh (Ustaz Fauzi): Trip mendaki Gunung Kinabalu 15-17 Sept 2012 Timpohon   

———————————————————————————————-

Group Hamydy : Trip mendaki Gunung Kinabalu 18-20 May 2012 Mesilau Group Hamydy + Group Nestlé Malaysia = 21 Orang

—————————————————————————————————

Group Nestlé Malaysia : Trip mendaki Gunung Kinabalu 18-20 May 2012 Mesilau – 8 Org

—————————————————————————————-

Group Kak Habibah  : Trip mendaki Gunung Kinabalu 22-24 April 2012 – 12 Org http://azimashaary.blogspot.com/2012/04/trip-kota-kinabalu-april-2012-part-7.html

——————————————————————————————–

Group Kementerian Dalam Negeri  : Trip mendaki Gunung Kinabalu (Mesilau) 26-28 March 2012 – 18 Org  

———————————————————————————————-

Andrita Kasim dan Marlina  : Trip mendaki Gunung Kinabalu 24-25 Feb 2012 – 4 Org

    http://andrejournal.blogspot.com/2012/02/misi-menawan-kinabalu-success.html http://andrejournal.blogspot.com/2012/02/debaran-kinabalu.html

——————————————————————————————-

En Ahmad Shariffudin dan Pn Ismariati Ishak  : Trip mendaki Gunung Kinabalu 3-5 Jan 2012 – 4Org

———————————————————————————————–

Siti Azwan, Hanis dan Aiman  : Trip mendaki Gunung Kinabalu 9-11 Dis  2011 – 8 Org

—————————————————————————————————

Hj Shouef dari Brunei  : Trip mendaki Gunung Kinabalu 9-11 Dis  2011 – 13 Org

———————————————————————————————

Che Zulkifli Che Kob  : Trip mendaki Gunung Kinabalu 16-18 Nov 2011 – 25 Org

Dari Che Zulkifli : “gambar buat tatapan tuan .Tkasih atas semua bantuan.gambar saya bersama kawan-kawan di puncak jam 4.30 pagi.Saya berada ditengah2”

————————————————————————————————

Mohd Norazmin,  Adibah Hanani dan Norizah : Trip mendaki Gunung Kinabalu 27-29 May 2011

“Terima kasih kepada pihak penganjur (En. Hamydy). Ini antara gambar2 kenangan saya ketika mendaki gunung kinabalu. Saya sempat juga melawat pesta keamatan semasa di KK. Kepada teman sependakian Norizah dan Adibah harap dapat add saya di facebook. http://www.facebook.com/azmeen.samsudin

————————————————————————————————

Mohd Izwan Bin Ismail Prudential : Trip mendaki Gunung Kinabalu 22-24 May 2011

 

Izwan Prudential said

25, May 2011 at 10:02 am e Assalamualaikum abg hamidy and the geng..tahniah atas penganjuran aktiviti kali ni.terima kasih kpd kawan2 atas kenangan2 yg cukup hebat.thanx a lot..

——————————————————————————————-

Group En Md Amin Ali : Trip mendaki Gunung Kinabalu 12-14 May 2011

 

——————————————————————————————–

Group Cherylliza alli : Trip mendaki Gunung Kinabalu 12-14 April 2011

    “nie antara gamba2 kenangan semasa kami di sana…bersama ngan guide encik julius dan driver agensi encik samad…..pengalaman yg terindah,insyallah kalo ada rezeki kami nak naik lagi………”…cherylliza alli.

——————————————————————————————

Group Kelab Fotografi PPUKM : Trip mendaki Gunung Kinabalu 15-16 March 2009

  

———————————————————————————————–

Group Hospital UKM : Trip mendaki Gunung Kinabalu 9-10 Ogos 2007

  

6 Responses to “Testimonial Mt. Kinabalu”

  1. meen said

    macamana saya nak upload gambar saya ke sini? saya mendaki mt kinabalu pada 27-29 mei 2011.

    • hamydy said

      salam en Azmeen

      Terima kasih kerana telah berjaya ke puncak kinabalu. just email kat saya 2-4 keping gambar dan sedikit kata2, nanti sy upload kan dalam blog.

      terima kasih kerana memberi sokongan

  2. mawar said

    malinna…i know her… with baju kurung… on the top of mount kinabalu…. can’t believe it….

  3. nice to know this blog..kinabalu tertata rapi dan bersih berharap gunung-gunung di Indonesia juga bersih seperti kinabalu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: