The life journey

Kembara Kehidupan

Posts Tagged ‘Restoran Ayam Penyet’

Restoran Ayam Penyet AP Sri Permaisuri

Posted by hamydy on 15, August 2011

Restoran Ayam Penyet AP, Bandar Sri Permaisuri
Restoran ini terletak di bahagian hujung banggunan sebaris dengan showroom produa. Boleh tahan ramai jugak yang datang berbuka puasa disini. Semua meja penuh. Disebabkan pengunjung sampai serentak sekitar jam 6.45pm-7.00pm maka hidangan makanan menjadi lambat. sehinggakan selepas berbuka pun masih ada yang dapat tempahan lewat. dan restoran ini tidak menyediakan kurma kepada pelanggan untuk berbuka terlebih dahulu yang disediakan cuma air mineral sahaja.

Komen saya menu ayam penyek kat Restoran Ayam Penyet AP ni pun sedap jugak. Dan ada juga menu dalam bentuk set dan ala carte.

Untuk Buat Tempahan berbuka puasa sila hubungi no berikut : 016-6186952

sekian terima kasih
 

Advertisements

Posted in Jalan2 Cari Makan | Tagged: , , | Leave a Comment »

Restoran Ayam Penyet Ekpress Kelana Jaya

Posted by hamydy on 15, August 2011


Restoran Ayam Penyet : Ayam Penyet Ekpress Kelana Jaya
Restoran ayam penyet ini berlainan dengan Restoran Ayam Penyet bezanya pada perkataan EKPRESS tu. so jagan tersalah kedai pulak. Jalan2 Shoping di kawasan GIANT kelana Jaya terus singgah berbuka puasa di restoran Ayam Penyet Ekpress ini. Saya perna mencuba ayam penyet di restoran Wong Solo.

Kelainan yang dapat saya rasa di restoran ini adalah sambalnya.. Memang betul2 penas KAW punya. saya cicah sikit2 jer sbb tak tahan sangat pedasnya tak macm ayam Penyet kat Wong Solo saya masih boleh tahan pedas.

Restoran ini terletak di dalam Komplek Giant Kelana Jaya. Kawasan shot lot yang besar dan terdapat pelbagai lagi makanan segera disitu seperti Pizza hut, Star Buck , Food Court (Ada Playground) dan pelbagai lagi kedai.

Posted in Jalan2 Cari Makan | Tagged: , , | Leave a Comment »