The life journey

Kembara Kehidupan

Dealer ONEXOX

Dealer ALTEL
Salam semua pengunjung Blog saya.
Sambil-sambil mengisi masa terluang saya sekarang buat bisnes Telekomunikasi (Telco) secara sambilan. Saya jadi Dealer Sah ONEXOX. Jadi perkhidmatan yang saya boleh tawarkan sekarang adalah seperti Berikut.

1. Simpak ALTEL
2. Topup
3. E-Reload
4. MNP – tukar service provider

Kalau pembaca pengunjung blog berminat boleh la menghubungi saya secara Whatsapp +6013-2383464
Maklumat lanjut boleh lawati web rasmi Telco ONEXOX di http://www.onexox.my/

Plan Prepaid ONEXOX
ONEXOX menawarkan pelan yang fleksibel bagi memenuhi keperluan telekomunikasi harian anda. Selain kadar biasa yang kompetitif, kami juga menawarkan lebih penjimatan keatas kadar rendah apabila  baki kredit di dalam Akaun Dedikasi digunakan. Beberapa denominasi tambah nilai yang dibuat akan dipecahkan ke Akaun Dedikasi dan Akaun Utama bagi memberi ruang penjimatan kepada anda.

Picture

Kaedah caj:
Panggilan dan SMS dikenakan pada kadar rendah daripada baki Akaun Dedikasi. Kadar biasa daripada baki Akaun Utama dikenakan setelah ketiadaan baki di dalam Akaun Dedikasi.

Kadar panggilan ke nombor-nombor premium 1300xxxxxx

6pg-6ptg: 30sen/minit (blok 60 saat) daripada penggunaan baki DA atau MA

6ptg-6pg: 15sen/minit (blok 60 saat) daripada penggunaan baki DA atau MA

MENU MUDAH: Dail *150#

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Picture

Sertai kami sebagai pengedar!

“One XOX Sdn Bhd menawarkan insentif lumayan yang berterusan kepada pengedar yang membuat pengaktifan SIM kad ONEXOX. Dengan kos perniagaan mampu milik yang sangat minima, pengedar akan mendapat akses penuh. untung runcit keatas jualan SIM Pack, 5% untung runcit daripada jualan tambah nilai dan 10% insentif tambah nilai daripada jumlah tambah nilai yang setiap kali dibuat oleh pelanggan ONEXOX yang telah didaftarkannya; walau dimana sahaja tambah nilai dibuat berdasarkan kepada pusat-pusat jualan tambah nilai yang diiktiraf oleh One XOX Sdn Bhd.

Insentif tambahan yang lebih lumayan menanti apabila seseorang pengedar berjaya ke peringkat pengedaran yang lebih tinggi.”

Pengedar Diperlukan
Dalam bisnes telco ini kita bole menjana pendapatan sampingan. Bagaimana perniagaan telco ini memberi pulangan kepada pengedar. Selama ini saya tidak tahu sejak berjinak2 dengan telco ni, barulah saya tahu bahawa pengedar yang mendaftar simcard akan diberi komisen oleh syarikat telco selagi pengguna tersebut membuat topup atau membawar bil. Komisen diantara syarikat telco ini adalah berbeza-beza. Bagi ONEXOX ini kita tidak perlu membuka kedai, boleh jadi pengedar secara kecil2lan sahaja, jika nak serius barulah buka kedai. Kalau sambilan boleh ambil pakej RM90 subdealer dan jika serius boleh ambil pakej RM278 Dealer.
Dealer ALTEL

Jika ada pembaca blog saya yang berminat boleh la menghubungi saya di talian 013-2383464 atau bole juga whatsap

Kelebihan jadi dealer dan UGU secara sambilan ini adalah anda dapat guna prepaid Percuma dengan 2 cara

  1. Dealer akan dapat 10% nilai topup setiap customer topup sehingga bila-bila selagi tak expired atau tukar telco
  2. UGU (User Get User) kalau tak jadi dealer pun boleh dapat free topup dengan cara promote pada family dan kenalan. User yg promote akan dapat 6% nilai topup setiap user topup sehingga bila-bila selagi tak expired atau tukar telco

Tips Anak Mithali : kepada yang selalu Topupkan prepaid mak ayah kat kampung.

  1. MNP no mak ayah ke OneXOX maka akan dapat validity 2tahun 4 bulan. Nah sekarang kalau masih ada baki kredit dah tak perlu susah2 nak topup kat mak ayah, topup bila abis kredit sahaja.
  2. Letakkan no tel mak ayah anda sebagai UGU, so setiap bulan mak ayah akan dapat topup free

Contoh:

1. Mak dan Ayah (UGU)
– Kita – 6% – RM50 = RM3
– Abang – 6% – RM50 = RM3
– Adik – 6% – RM50 = RM3
– Adik – 6% – RM50 = RM3

* katakan lah kita dan adik abang kita selalu topup sebulan RM50, so mak ayah kita dah dapat minimum RM12 topup setiap bulan tanpa kita topupkan pun.

 

 
%d bloggers like this: