The life journey

Kembara Kehidupan

Menabur Batu Cave Menuang Janda Baik – Latihan Pre Kinabalu 2012

Posted by hamydy on 7, February 2012

Pakej Latihan ni saya saja namakan seperti itu sebab Latihan Hujung Minggu ini melibatkan 4 tempat yang yang betul2 meningkatkan stamina sempena persediaan mendaki gunung kinabalu.

Bukit Tabur West, Bukit Tabur East, Batu Cave dan Gunung Nuang melalui Janda Baik.

Terima kasih dan tahniah kepada 3 orang peserta Mt Kinabalu iaitu Cik Andrita, Cik Marlina (24-25 Feb 2012) dan En Fahlulhadi (22-24 Aprl 2012)

Terima kasih juga kepada rakan2 kelab KOHM dan Rakan2 pendaki yang sama2 turut menjayakan latihan ini.

Bersambung…. (disebabkan buat masa ni WORDPRESS tengah ada gangguan saya tidak dapat nak upload pic yang lain..mungkin sikit hari lagi bila wordpress dah ok ..saya upload semula…buat masa ni cuma boleh upload melalui email..jd susah sikit sebab tak boleh upload direct..

5 Responses to “Menabur Batu Cave Menuang Janda Baik – Latihan Pre Kinabalu 2012”

  1. An said

    counting days for kinabalu..nervous2..huhu

  2. M A R said

    tq kat mydy yg byk bg support akhirnye kami smpai puncak…keep in touch…cm nk pi mendaki lg next year…🙂
    pic2 kinabalu tu copy je la dari FB..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: