The life journey

Kembara Kehidupan

Kekosongan Tempat Mendaki Gunung Kinabalu 2011

Posted by hamydy on 24, January 2011

Berikut adalah kekosongan pakej yang ada

sesiapa yang berminat call saya 013 2383464

2D1N Mount Kinabalu Climbing (21-22 Feb 2011, 2 pax)………. Rm670 per pax Sudah Penuh
3D2N Mount Kinabalu Climbing (15-17 March 2011, 2 pax)…… Rm750 per pax Sudah Penuh
2D1N Mount Kinabalu Climbing (09-10 March 2011, 3 pax)…… Rm665 per pax Sudah Penuh
3D2N Mount Kinabalu Climbing (12-14 May 2011, 7 pax)…… Rm750 per pax Sudah Penuh
3D2N Mount Kinabalu Climbing (22-24 May 2011, 7 pax)…… Rm750 per pax Sudah Penuh
3D2N Mount Kinabalu Climbing (27-29 May May 2011, 4 pax)…… Rm750 per pax Sudah Penuh
3D2N Mount Kinabalu Climbing (22-24 Jun 2011, 6 pax)…… Rm750 per pax


Gambar saya bersama Pendaki Solo Malaysia yang ketika itu sedang melakukan misi 50kali sempena 50tahun Merdeka.

Gambar saya bersama Pendaki Solo Malaysia di suatu event di hotel kat Kuala Lumpur 2010

10 Responses to “Kekosongan Tempat Mendaki Gunung Kinabalu 2011”

  1. kucit said

    salam en hamydy….
    bole sy dapatkan tak tentatif utk mndaki gunung bagi tarikh bln mei tu….
    sbb dr tarikh 21-23 mei tu sy ada pegi ke sabah….
    so mcm berminat la sy nak join…tq

  2. prrincess_lumo@yahoo.com said

    untuk 20 org mc ada ka? untuk bulan 5 punya hamdy…

    • hamydy said

      salam terima kasih kerana singgah di blog saya

      untuk makluman tempahan group besar pada bulan 5 dan 6 agar sukar. jika anda berdua atau seorang boleh diusahakan ..

      sekian terima kasih

  3. sam said

    hai.. terima kasih kerana ada blog ni.. kami plan naik gunung Kinabalu bulan lapan tahun ni.. boleh dapat tempahan group besar pada bulan tersebut x? rasa2nya

  4. Tokwan said

    Salam..Saya bercadang membawa 20 pelajar sekolah menengah + 3@4 guru pengiring mendaki gunung kinabalu..kami dari sandakan..boleh tak jika hanya mengambil pakej mendaki sahaja? berapakah harga pakej untuk pelajar sekolah? ada tak kemungkinan untuk mendaki pagi sabtu..then turun ahad..? kalau melibatkan sabtu dan ahad je..senang nak arrange masa walaupun bukan cuti sekolah..minta respon..thanks

  5. izham iskndar bin ibrahim said

    Mohon untuk mendaki gunung kinabalu pada bulan Disember ini. Kalau ada kekosongan tolong maklumkan kepada saya. TQ

  6. Miss Afni said

    salam…. en. hamydy… boleh tak emel afni senarai cost untk mndaki mt kinabalu tu….. than sy patut berhubung ngan pihak mana kalau nak naik sana…. student rasanya ada diskaun tak?

  7. meen said

    Salam….
    nak tanya yg group 27-29 Mei tu..berapa orang semuanya?

  8. yuss said

    salam…
    en hamydy saya nak join mendaki gunung kinabalu pada bulan disember tahun ni atau awal tahun depan.tapi saya cuma seorang jer boleh ker? kalau ada kekosongan mintak tolong maklumkan pada saya.
    terima kasih.

  9. norr said

    slm, en hamdy saya berminat untuk mgikuti rombongan ini. dlm bulan september ada tak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: