The life journey

Kembara Kehidupan

http://www.lowyat.net

Posted by hamydy on 7, May 2008

Ini laman web yang menari. Di website ni kita boleh buat macam2 ada forum, garaj sale dan berbagai lagi. kalau dulu sebelum aku surft website ni aku selalu pegi Lowyat cari barang komputer. tapi dengan adanya web ni aku boleh survey harga barangan komputer kat umah jer, bila jumpa barang yang menarik dan harga yang menarik baru aku pergi ke kedai kat Lowyat tu. so jimat masa la. Kat lowyat.net ini kalau nak update tentang teknologi, memang sesuai sangat, banyak maklumat boleh diperolehi.

Forum yang aku suka surft ialah Garaj sale. banyak barang2 yang orang jual kat sini. anda boleh jual kamera, handphone, perkakas komputer dan pelbagai lagi. selain jual anda boleh juga jual.

Biasanya ramai orang tertanya2 kat mana nak tolak barang lama untuk angkat barang baru, so kat sini la tempatnya

nak citer banyak tak larat so nak tau lebih kena clik sendiri kat sini  http://www.lowyat.net

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: